Our BLOG

ÇİLEK

ÇİLEK REÇELİ

Kahvaltı sofralarımıza da mis gibi kokularını ve lezzetlerini getirecek reçeller yapmaya hazır olanları öyleyse tarifimize alalım. Üstelik bu çileklerin lezzetini tüm yıla yaymak da mümkün. Fazla fazla yapın, kavanozlarınızda saklayın.
ÇİLEK

ŞEKERSİZ ÇİLEKLİ MAGNOLİA

Muhallebi, bisküvi ve meyvelerle birlikte hazırlanan magnolia, New York mutfağından dünyaya yayılmıştır. Oldukça lezzetli olan bu tatlı; muz, kivi, çilek, frambuaz gibi meyvelerle süslenir.
ÇİLEK

ÇİLEKLİ CHARLOTTE

Çileği pasta yapımında kullanmak isteyen ancak daha farklı tarifler denemek isteyenler için, nefis mi nefis çilekli charlotte tarifini sizlere sunuyoruz. Kedidili bisküvi, krema ve meyve dilimleri ile hazırlanan çilekli charlotte'yi çikolata parçaları ile süsleyebilirsiniz.
Genel

Merhaba dünya!

WordPress’e hoş geldiniz. Bu sizin ilk yazınız. Bu yazıyı düzenleyin ya da silin. Sonra yazmaya başlayın!
Genel

Merhaba dünya!

WordPress’e hoş geldiniz. Bu sizin ilk yazınız. Bu yazıyı düzenleyin ya da silin. Sonra yazmaya başlayın!
ÇİLEK

EV YAPIMI ÇİLEKLİ DONDURMA

Çileklerimizin yeşillerini koparalım ve iyice yıkayalım, bütün olarak kaba alalım. Üzerine..
AHUDUDU

AHUDUDULU BROWNİE

Pratik ve enfes bir brownie tarifine hazır mısınız? Ahududu ile yapacağınız bu tatlı çok konuşulacak. Haydi sizi hızlıca mutfağa alalım!
ÇİLEK

MİS KOKULU MEYVE ÇİLEĞİN FAYDALARI

Çileğin büyük bir kısmı sudan oluşur, bu nedenle içerdiği karbonhidrat miktarı oldukça düşüktür. 100 gramında..
BÖĞÜRTLEN

BÖĞÜRTLENLİ CHEESECAKE

Son yılların en sevilen tatlılarından biri olan cheesecake, farklı meyvelerle hazırlanır. Yulaflı bisküvi, labne peyniri, krem peynir ve böğürtlen sosu ile hazırlanan bu tatlı, kahvenin en lezzetli eşlikçisidir.
BİLMENİZ GEREKENLER

FREEZE DRY NEDİR?

Freeze Dry adından da anlaşılacağı gibi dondurarak kurutma yöntemidir. Önce dondurma işlemi uygulanır sonra kurutma işlemi.